bread

Kiti kepiniai

Roksai

Roksai su razinomis

Svoris 50g.

Realizavimo terminas 30 parų.

Varškės spurga

Natūralios varškės spurga,

Svoris 40g.

Realizavimo terminas 4 paros.

Keksiukai

Paprasti, minkšti ir aromatingi vaniliniai keksiukai, puikiai tiks greitam užkandžiui ne tik mažyliui bet ir suaugusiąjam.

Pakuotėje 2 vnt. svoris 80g.

Realizaavimo terminas 14 parų.

Spurga "Saulutė"

Paprasta spurga be įdaro su skyle viduryje.

Svoris 55g.

Realizavimo terminas 4 paros.

Spurga

Tikra tradicinė spurga su obuolių džemo, ar saldžios karamelės įdaru, viršus pagardintas cukriniu glaistu.

Svoris 65g.

Realizavimo terminas 4 paros.

Skruzdėlynas

Šventėm, pokyliams, dovanoms bei šventinio stalo papuošimui siūlome įpatingai skanų, gardžiai kvepiantį ir nuostabiai atrodantį Skruzdėlyną, kuris gali būtį Jūsų pageidaujamo dydžio, svorio ir formos. 

Įprastai kepami po 500 g. 

Pagal užsakymus galime iškepti pageidaujamo svorio.

Keksas su razinomis

Nuostabus ir paprastas, auksinio atspalvio švelniai apskrudęs, visuomet pradžiugins kiekvieną, riekutė šviežio gardaus kekso tiek su stikline pieno tiek su  puodeliu arbatos. Keksas gausiai praturintas razinomis, kurios mielai atrodo akiai ir suteikia papildomą saldumą.

Kepami formose po 300 g.

Malti džiuvėsėliai

Maltų džiuvėsėlių miltai ruošiami specialiai kepant batonus, todėl miltai visuomet būna balti, nesaldūs ir tinkantys su bet kokiu patiekalu iš mėsos,  paruošimui.

Pakuojami po 500g.

Realizavimo terminas 1 mėnuo.

Kepta duona su česnaku

Skrudinti šviesios ruginės duonos gabaliukai, apibarstyti druska ir česnaku. Tai puikus vasariškas užkandis gamtoje prie bokalo alaus, ar sergant už Lietuvos krepšinį.

Pakuotės po 100 g. ir 200 g.

Realizavimo terminas 1 mėnuo.

Piršteliai su cinamonu

Gardus mielinės tešlos kepinys - piršteliai, tinkantis užkandžiui vietoje bandelės su arbata ar tiesiog vienos.

Svoris 250 g.

Realizavimo terminas 4 paros.

Kūčiukai

Rankų darbo kūčiukai su aguonomis.

Svoris 2kg. ir 400g.

Realizavimo terminas 3 mėn.

Duona – tai vienas iš seniausių ir pagrindinių žmonių maisto gaminių, pradėtų vartoti tada, kai buvo atrastos grūdinės kultūros. Grūdai iš pirminių javų pradėti rinkti, malti ir kepti, kai žmonės dar nemokėjo įdirbti žemės, bet mokėjo įkurti ugnį.

Solution: gomake logo